Kennemervis Groep

Toen Halo Lighting in contact kwam met Fish Partners raakten we een gevoelige snaar. De combinatie van energie besparen en lichtoptimalisatie. Dit is een uitdaging die we uiteraard met beide handen hebben aangenomen.

De eerste stap was het opstellen van een lichtplan. Deze is gerealiseerd voor de vestiging te Enschede. Het doel? Meer dan 60% energie besparen en verdubbeling van het lichtniveau met een terugverdientijd onder de 5 jaar.

Halo Lighting heeft het lichtniveau verdubbeld, een besparing weten te realiseren van 78% en de investering is ruimschoots terugverdient onder de 4 jaar.

Nadat Halo Lighting dit voor de vestiging te Enschede heeft weten te realiseren, werden wij gecontacteerd door het moederbedrijf. We kregen de vraag of wij ook de verlichting konden verzorgen voor alle panden van de groep. Voor deze panden hebben we uiteraard ook een lichtplan op maat opgesteld en advies gegeven. Hiervoor heeft Halo Lighting contact gehad met alle afdelingen betreft hun wensen en behoeften. Enkele locaties zijn zelfs voorzien van nog meer licht dan het dubbele. Voor de gehele Kennemervis Groep is er een besparing gerealiseerd van boven de 70%.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk alle foto’s van dit project

Chat met ons