Kesseler & Reuvekamp

Halo Lighting en Kesseler en Reuvekamp hebben de handen ineengeslagen om een nieuw lichtplan te ontwikkelen voor het tandtechnisch laboratorium. Het was zaak om een oplossing te vinden om van traditionele lampen over te stappen naar betere energiezuinige ledverlichting.

De lampen in het laboratorium van Kesseler en Reuvekamp hingen voorafgaand aan het project op drie verschillende hoogtes, waarbij de verlichting daarnaast ook verschillende kleuren had. Dit gaf een erg onrustig beeld, wat onwenselijk is bij een vak waarbij kleur een belangrijke rol speelt.

De juiste verlichting is essentieel. Halo Lighting streeft naar perfectie en heeft gelijk een externe hulp ingeschakeld om het juiste product aan te bieden. Er zijn verschillende lichtplannen opgesteld om inzicht te geven in de mogelijkheden. Nadat het ideale lichtplan was opgesteld, is deze eerst getest met één lamp. Het is voor Halo Lighting essentieel dat de klant tevreden is. Nadat de eerste lamp was goedgekeurd, is eerst één afdeling getest, waarnaar uiteindelijk het volledige bedrijf is voorzien van nieuwe verlichting. Een enkele wijziging van de lichtkleur in een deel van het pand is flexibel en zeer snel opgelost.

Het eindresultaat heeft gezorgd voor meer rust, beter licht en minder energieverbruik.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk alle foto’s van dit project

Chat met ons