Nieuwbouw Hengelo

Familie Rutgers is bezig met de bouw van een nieuwe woning (vrije kavel en projectbouw). Tijdens het proces moeten allerlei zaken beslist en uitgezocht worden, waaronder het opstellen van een lichtplan. Vaak wordt de verlichting vergeten bij nieuwbouw, terwijl dit een essentieel onderwerp is van de woning.

De juiste verlichting is enorm bepalend voor de sfeer, waar je als huiseigenaar wellicht niet direct over nadenkt. Sterker nog, in de meeste gevallen doet de installateur een voorstel betreft het lichtplan en hoef je als huiseigenaar enkel ja of nee te antwoorden. Maar, ben je op de hoogte van alle mogelijkheden?

Hier komt Halo Lighting bij om de hoek kijken. Wij zijn dé specialist in (duurzame) lichtoplossingen voor onder andere uw woning. Halo Lighting helpt om alle mogelijkheden in kaart te brengen. Is het idee van de installateur het beste of is wellicht uw eigen idee de ideale oplossing?

Zoals eerder vermeld is de juiste verlichting erg belangrijk voor de sfeerbepaling van de woning. Halo Lighting maakt geheel vrijblijvend een lichtplan (2D of 3D) voor uw woning, waardoor u een bewuste en doordachte keuze maakt. Deze schets geeft u de ruimte om te bepalen of de juiste armaturen in combinatie met de juiste lichtopbrengst worden gekozen voor de juiste ruimtes.

Voor het nieuwbouwproject van de familie Rutgers heeft Halo Lighting als volgt bijgedragen:

  • Halo Lighting brengt de situatie eenvoudig in kaart met advies en een lichtplan die ook wordt begrepen door de eigenaren van de woning.
  • Halo Lighting stemt vervolgens de wensen en behoeftes van de huiseigenaar af een eventuele interieurstylist(e).
  • Wanneer alles naar wens is, wordt de offerte ondertekend.
  • De werktekening wordt afgestemd met de installateur.
  • De verlichting wordt geleverd en de installateur kan aan de slag.
  • De oplevering wordt vervolgens geëvalueerd op locatie met (uiteraard) een kop koffie.
Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk alle foto’s van dit project

Chat met ons